Ontdek de BE O mug

Alle voordelen van deze duurzame koffiebeker

De recyclebare koffiebeker

De BE O mug is de duurzame oplossing voor iedereen. Vaatwasserbestendig, multi-inzetbaar en gemaakt van gebruikte plantaardige oliën: de BE O mug is het allemaal!

Of je nou op zoek bent naar stapelbare 220 ml-bekers voor kinderen, een herbruikbare beker met hoogwaardig design als relatiegeschenk of naar de ideale oplossing om duurzame koffiebekers te bedrukken voor op kantoor, de BE O mug is er geschikt voor. We zetten de voordelen voor je op een rijtje.

Mocht je nu al overtuigd zijn, kan je hier je BE O mug in een set kopen, bestaande uit vier mugs met verschillende mooie aardetinten!. In wel vier verschillende kleuren!

Gemaakt van gebruikte plantaardige oliën

De BE O mug gemaakt van gebruikte plantaardige oliën zoals zonnebloemolie, net als je BE O cup. Daardoor ben je met deze beker heel duurzaam bezig en is de footprint geminimaliseerd. Aarde blij, jij blij!

 

Gemaakt in Nederland

Onze producten, dus ook de mug, worden niet alleen in Nederland geproduceerd, maar ook geassembleerd en bedrukt in Nederland. Het wordt zelfs deels op een sociale werkplaats gemaakt, waardoor je maatschappelijk verantwoord bezig bent. Je CO2-footprint is, wat betreft transport, ook nog minimaal doordat je mug zich tijdens het hele proces in Nederland bevindt.

Stapelbaar

Een beker die makkelijk op te stapelen is, handig in de vaatwasser past en een logisch formaat heeft. Misschien raad je het al: we hebben het hier natuurlijk over de BE O mug! Uit ons marktonderzoek is gebleken dat 220 ml de ideale inhoud is voor een koffiebeker. Zo past hij onder vrijwel alle koffiezetautomaten. Een slim design dus!

Kan tegen een stootje

Als je bijvoorbeeld gaat picknicken of je kind niet wil laten drinken uit een glas, is play-proof beker een must. Onze beker is bovendien niet alleen voor koude, maar ook voor warme dranken zoals thee en koffie geschikt. Deze heeft namelijk dikke wanden. Doordat de mug play-proof is en geschikt is voor zowel warme als koude dranken, is het echt een multifunctionele koffiebeker. Geschikt dus voor wanneer je gaat picknicken, maar ook wanneer je een beker nodig hebt die niet plotseling stuk is nadat je kind hem laat vallen.

Vaatwasser? Geen probleem!

Onze duurzame beker kan je met de hand afwassen, maar je mag je BE O mug ook gewoon in de vaatwasser doen! De mok past er goed in, droogt goed en is stapelbaar. En als je dan helemaal duurzaam bezig wil zijn, zet je je vaatwasser natuurlijk op de eco-stand. 😉

Perfect voor op het werk

Sinds januari 2024 mogen er geen wegwerpbekers meer op de werkvloer gebruikt worden. De BE O mugs zijn koffiebekers die nog wel mogen; ze zijn immers herbruikbaar. Daarnaast is het mogelijk je logo erop te drukken, wat weer fijn is voor de (internal) branding. Een sterk merk opbouwen met duurzame BE O mugs: fantastisch! Ten slotte zijn ze ook nog eens handig in gebruik.

Koffiebekers bedrukken

De BE O mug is ook te bedrukken, voor zakelijk gebruik. Vanaf 50 stuks is het mogelijk om jouw logo erop te laten zetten. Eerst weten hoe het eruit komt te zien? Vraag hier gratis een digitale proefdruk aan.

Al met al zijn er genoeg redenen om de BE O mug aan te schaffen. De verhoudingsgewijs goedkope investering is het zeker waard als je een duurzame en mooie beker wil met een comfortabele touch & feel.

De BE O mug kan je in onze webshop in vier kleuren kopen.

Deel dit bericht