7 manieren om de BE O mug in te zetten

Van drinkbeker voor baby’s tot camping beker: de BE O mug is multifunctioneel. Perfect voor elke gelegenheid.

Eindeloos veel toepassingen

Onze duurzame drinkbeker is te gebruiken op de camping, voor baby’s, tijdens de picknick, op kantoor, als decoratie, op het strand en als cadeau. Hieronder lichten we het toe. Gemaakt van gebruikte plantaardige olie, geproduceerd in Nederland en geassembleerd in een sociale werkplaats.

1. Op de camping

De BE O mug is ideaal om mee te nemen naar de camping, door de goede kwaliteit en wanddikte. Het formaat zorgt ervoor dat de beker gemakkelijk mee te nemen is. Het past handig in je koffer en caravankastjes , samen met je BE O cup en BE O bottle. De melamine- en bpa-vrije bekers zijn plantaardig, herbruikbaar en recyclebaar. Duurzaam én geschikt voor tijdens het kamperen.

2. Voor kleine (en minder kleine) kinderen

Doordat een set van vier BE O mugs in vier verschillende kleuren komt, is het ideaal voor je kinderen. Je kan bijvoorbeeld elk kind een eigen kleur laten kiezen. Zo hebben ze elk een eigen coole beker, ook leuk voor op school. Je kan ze ook makkelijk ergens mee naartoe nemen, door het handzame formaat en de degelijkheid. De beker mag in de vaatwasser en is handig te stapelen, dus hij is erg praktisch als drinkbeker voor kinderen. Zelfs voor een baby, vanaf negen maanden is de BE O mug perfect. In tegenstelling tot een glas, kan deze mug tegen een stootje. De mug is dus veilig voor kinderen, waardoor het geen ramp is als die omvalt. Goede kwaliteit, en makkelijk schoon te houden.

23023-beo-mug_sleeve-3D
578A0343-2

3. Tijdens de picknick

Als je gaat picknicken wil je natuurlijk wel een stevige en makkelijk mee te nemen beker. Onze duurzame mug is licht, dikwandig en stapelbaar. Hierdoor passen onze bekers goed in je picknickmand of rugzak. Je kan er met een gerust hart limonade of een ander soort drinken dat plakresten veroorzaakt uit drinken. De beker is heel makkelijk schoon te maken en mag in de vaatwasmachine.

 

4. Op kantoor

Bij veel kantoren zijn de wegwerpbekers weggehaald en ben jij als werknemer zelf al verantwoordelijk voor het meenemen van je beker en het schoonhouden ervan. Doordat de mug in een set van vier stuks te verkrijgen is, is het handig dat je dan een voorraadje schone bekers bij de hand hebt. Eventueel kan je je mug ook uitlenen aan die ene collega die zijn eigen BE O mug vergeten is.

5. Tijdens de (buurt)BBQ

Drinken uit plastic bekertjes tijdens een BBQ? Met de BE O mug is dat verleden tijd! Met de buurt barbeknoeien wordt nu nog leuker. Lekker handig op te stapelen; toffe torens bouwen op de buffettafel is een feestje. Je kan de bekers afwisselen door de vier verschillende kleuren. Ook kan je eten als snoeptomaatjes in je mugs stoppen om ze in te serveren.

6. Op het strand

Een dagje naar zee is fantastisch, helemaal met een lekker drankje in onze mug in de bekerhouder naast je. Ga even zwemmen en kom vervolgens terug om even wat te drinken. De mok blijft goed rechtop staan in het zand. Ook met veel zon en wind blijft de kwaliteit behouden. En, mocht je nou graag een zandkasteel willen bouwen; je mugs schijnen ook daarvoor goed inzetbaar te zijn. 😉 Met je voeten in het zand en een BE O mug in de hand!

7. Om cadeau te doen

Of het nou gaat om een verjaardagscadeau, of om een beker voor als een kennis gaat picknicken op de camping aan het strand met kleine kinderen, de BE O mug is een fantastische beker om aan iemand te geven. Het is niet alleen mooi en origineel, maar het is ook een praktisch cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een student die net op kamers gaat wonen. Wat is er nou leuker dan een duurzame koffiebeker te krijgen? Doordat de beker van goede kwaliteit is, is het ook een degelijk cadeau. Het gaat eenvoudig in de vaatwasser en ziet er mooi uit. 

Een top beker voor jong en oud

Vandaag vóór 15.00 je set BE O mugs bestellen, betekent de volgende werkdag in huis! Al zet je hem op je hoofd of maak je er een zandkasteel mee, onze bekers zijn overal voor geschikt.

Deel dit bericht