De BE O cup in jouw koffiezaak

Vanaf 1 juli 2023 is het niet meer toegestaan om wegwerp koffiebekers gratis te verstrekken én is het aanbieden van een herbruikbaar alternatief verplicht. Wij helpen je graag met een oplossing die bijdraagt aan een betere wereld!

Klik hier voor meer info over de wet- en regelgeving.

Swap je SUP voor een BE O cup!

Gebruiken jullie op het werk nog wegwerp bekers en ben je benieuwd naar de BE O cup als herbruikbaar alternatief? Mail een foto van jullie wegwerp beker naar info@beolifestyle.com en krijg een BE O cup cadeau en ervaar het gemak!

Voorwaarden

– maximaal 1 BE O cup per koffiezaak

– Zolang de voorraad strekt

De BE O cup

Een herbruikbare koffiebeker gemaakt van gebruikte plantaardige oliën. Hierdoor heeft hij een minimale CO2-voetafdruk.

De BE O cup is circulair ontworpen, geproduceerd en geassembleerd in Nederland. De assemblage wordt verricht door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast is de beker ook nog eens 100% recyclebaar!

Bedrukken met eigen logo?

De BE O cup is ook te personaliseren met eigen logo of design. Hiervoor bieden wij verschillende mogelijkheden aan, op drie verschillende kleuren cups. Dit kan vanaf 40 stuks. Benieuwd hoe de cup eruit ziet met jouw eigen ontwerp? Vraag hier een gratis digitale proefdruk aan:

BE O cup 360 bedrukking

Bewezen succes!

We zijn super trots op het praktijk voorbeeld van Koffiebar Knisper. Knisper heeft het succes van de BE O cup dan ook bewezen. Zij hebben namelijk binnen een week tijd hun eerste bestelling van 40 bekers verkocht! Niet alleen wij, zij, maar ook hun klanten zijn super enthousiast over de BE O cup.

Ze zijn zelf zo creatief geweest om er een leuke actie omheen te bouwen. Bij aankoop van een beker geven zij namelijk een stempelkaart voor 8 take away koffies of cappuccino’s weg!

Kriebelt het om zelf een spaaractie rondom de BE O cup op te zetten?

Download hier het bestand om je eigen stempelkaart te maken.

Een duurzaam label

Wij hebben geen verpakking maar een label! Gemaakt van PaperWise: een boomvrije papiersoort vervaardigd op basis van landbouwafval dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit materiaal is 100% CO2 neutraal en ook klimaatneutraal vervaardigd. Het gehele label is gemaakt van hetzelfde materiaal, waardoor deze gemakkelijk te recyclen is via de normale oud papierstroom.

Maak je eigen ontwerp!

BE O bottle
BE O cup
BE O mug
Cream ficus
Pink maranta
Green monstera

  • Hidden
  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.