Maak de wereld een mooiere plek
op jóuw manier

Elke dag maken we keuzes die invloed hebben op de wereld. Met onze producten willen we laten zien dat het mogelijk is om zonder grote veranderingen in je leven toch goed bezig te zijn voor de wereld om je heen. Daarom ontwikkelen wij herbruikbare alledaagse producten die gemaakt zijn van planten.

IMG_9985_5edit
IMG_2830edit
BE O cup koffie drinken
578A2948
BE O cup koffie halen
578A3617
BE O bottle station
578A4070
578A2747
IMG_0996
578A3142
578A2619

“Wij willen je nog meer laten genieten van je alledaagse momenten!”

Damir – founder BE O Lifestyle

Doe je ding met producten gemaakt van planten!

Kira doet haar ding yoga met de BE O bottle

Kyra

Yoga is voor mij altijd een manier geweest om even niets te ‘moeten’. Een momentje voor jou alleen! Heerlijk om echt voor jezelf te zorgen! De BE O bottle helpt me hierbij, ik start mijn dag met het vullen van de BE O bottle en drink zo de hele dag door. Een fijne reminder dat ik zowel goed voor mezelf zorg als voor het klimaat.

Larissa

Mijn passie is om mijn lichaam te voeden met vitale en krachtige voeding uit de natuur. Terug naar de basis, zoals de natuur dat bedoeld heeft. Ik doe dit al meer dan 10 jaar en het geeft mij ontzettend veel levenskracht. Water is 1 van de essentials uit de natuur, ik houd altijd goed mijn vochtbalans bij. Nu ik net mama ben geworden heb ik 1 liter extra water per dag nodig voor de borstvoeding! De BE O bottle staat altijd in mijn buurt, gevuld met gezond mineraalwater. Op de dagen dat ik naar mijn eigen moestuin ga neem ik hem ook mee! Hij vindt het niet erg om dan bij mij in de vruchtbare grond te staan… 😉

Anna

Als gepassioneerde illustrator moet ik natuurlijk af en toe tijdens het tekenen even een pauze nemen. Het handige aan de BE O bottle is dat ik hem altijd in mijn tas heb en overal kan hervullen. Hij is licht, handig in gebruik en hij lekt niet! Vooral dat laatste is belangrijk voor mij omdat ik vaak tekenspullen, papier of mijn iPad in mijn tas heb zitten.