Onbedrukte BE O Lifestyle producten

Kleine switches, grootse impact

BE O Lifestyle laat zien dat het mogelijk is om zonder grote veranderingen in je leven je toch goed bezig kan zijn voor de wereld om je heen. Daarom introduceren we de BE O bottle, een waterfles gemaakt van suikerriet. De BE O cup en de eerste koffiebeker to-go gemaakt van gebruikte plantaardige oliën, en de BE O mug een stapelbare beker voor zowel koude als warme dranken, gemaakt van gebruikte plantaardige oliën!

 

BE O bottle

 

De BE O bottle (500 ml / 17 oz) is een duurzame waterfles gemaakt van planten, namelijk van suikerriet! Met een positieve voetafdruk van -80gr CO2e. De drinkfles is ontworpen & gemaakt in Nederland. Geassembleerd op een sociale werkplaats in Nijmegen.

BE O cup

De BE O cup (340 ml / 11,5 oz) is een herbruikbare koffiebeker gemaakt van planten, namelijk van gebruikte, plantaardige oliën! Dit materiaal is hernieuwbaar en bespaart CO2. De beker is ontworpen & gemaakt in Nederland. Geassembleerd op een sociale werkplaats in Nijmegen.

BE O mug

 

De BE O mug (220 ml / 7,5 oz) is het kleine zusje van de BE O cup. Gemaakt van hetzelfde materiaal (gebruikte plantaardige olië) maar dan zonder deksel, stapelbaar én verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Voordelen van de BE O Lifestyle producten

Assembled with care
Durable & recyclable
X.XXX CO2e

Features

vasthouden juist

Makkelijk mee te nemen

schoonmaken bottle

Makkelijk schoon te maken

drinken juist

Comfortabel drinken

gemaakt van planten

Gemaakt van planten

vaatwasser juist

Vaatwasserbestendig

comfortabel vasthouden juist

Comfortabel vasthouden

beo-bottle-green-cheering-park

Deel je drankje

auto juist

Past in (bijna) alle bekerhouders

white bottkle juist formaat

Vrij van BPA

bottle met label juist

Geen overbodige verpakking