Een duurzaam relatiegeschenk,
gemaakt van planten

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, inclusief gratis digitale proefdruk.

Bijdragen aan een duurzame toekomst?

Wij maken alledaagse lifestyle producten van planten. Onze missie? Laten zien dat het mogelijk is om zonder grote veranderingen in je leven toch goed bezig te zijn voor de wereld om je heen. Daarom is alles dat we maken 100% recyclebaar en plantaardig. En handig en stijlvol! BE O Lifestyle producten hebben handige features, worden gemaakt in Nederland en zijn geassembleerd bij een sociale werkplaats.

Ook bijdragen aan een duurzame toekomst? Kies voor producten gemaakt van planten. De BE O Lifestyle producten zijn nu gratis te personaliseren met jouw logo.

BE O cup 360 bedrukking
Bedrukte fles 360 BE O bottle zwart

360° bedrukken

De BE O Lifestyle producten personaliseren we graag voor je. Vanaf 50 stuks kun jij je fles of cup bedrukken met een unieke 360° print. Dit bied je de mogelijkheid om jouw branding perfect over te brengen, ook wel het perfecte duurzame relatiegeschenk.

Bedrukken met logo

Personaliseer de BE O Lifestyle producten vanaf 40 stuks met jouw logo en/of slogan. We kunnen de BE O bottle bedrukken op de dop en op het onderste gedeelte. Ook op het label is er ruimte voor jouw boodschap.

Bedrukte Recharge flessen
BE O cup bedrukken met logo
BE O bottle met Moovz logo bedrukt Moovz
Witte BE O bottle met Shift logo bedrukking
BE O cup personalisatie

Met naam bedrukken

Wil je iedere fles of cup met een andere naam bedrukken? Geen probleem. We bedrukken we de BE O Lifestyle producten vanaf 50 stuks ook op naam. Wij zorgen ervoor dat iedereen kan drinken uit zijn of haar personalised bottle. Maak jouw duurzame relatiegeschenk nog persoonlijker!

Duurzaam relatiegeschenk bedrukken

Onze BE O Lifestyle producten personaliseren we graag voor je. Vanaf 40 stuks bedrukken we ze met jouw logo en vanaf 50 stuks met jouw boodschap, op naam of met 360° bedrukking. Het label personaliseren we vanaf 250 stuks. De flessen worden in Nederland gemaakt en uit voorraad geleverd. Bedrukte flessen verzenden we na 10 werkdagen, onbedrukte bottles binnen één werkdag.

Niet snel genoeg? Bel ons op 024 – 203 00 24 om te kijken of we een recordtijd neer kunnen zetten!

 

Klanten waar wij trots op zijn

Logo bedrukking Boetiek Ruth
Boetiek Ruth
Logo bedrukking City Bootcamp
City Bootcamp
Logo bedrukking IX Renewable
IX Renewable
Logo bedrukking Recharge
Recharge
Logo bedrukking Shift
Shift
Logo bedrukking Van Asch
Van Asch
X.XXX CO2e

Onze beloften:

Assembled with care
Dutch product
Durable & recyclable

Gratis digitale proefdruk aanvragen

Gratis een digitale proefdruk ontvangen? Vul het formulier in en ontvang binnen één werkdag een gepersonaliseerde digitale proefdruk inclusief offerte.

Liever even bellen?
Dat kan natuurlijk ook: 024-203 00 24