Duurzaam kerstpakket,
kies voor de BE O bottle

Ga deze kerst voor duurzaam met de BE O bottle, gemaakt van planten

Bijdragen aan een duurzame toekomst?

Kies dan voor producten gemaakt van planten voor in je kerstpakket. De BE O bottle is gemaakt van suikerriet en heeft een positieve voetafdruk van -80gr CO2e. Deze duurzame waterfles is ontworpen & gemaakt in Nederland. Geassembleerd bij een sociale werkplaats. Voeg de BE O bottle toe aan jouw duurzame kerstpakket, zo kan je collega op elk moment van de dag bijdragen aan een betere wereld.

Personaliseer de BE O bottle met jouw logo, boodschap en naam.

Bedrukte fles 360 BE O bottle zwart
Bedrukte, witte BE O bottle met logo Boetiek Ruth
Bedrukte, witte BE O bottle met IX-renewable logo

360° bedrukken

De BE O Lifestyle producten personaliseren we graag voor je. Vanaf 50 stuks kun jij je fles bedrukken met een unieke 360° print rondom. Dit biedt je de mogelijkheid om jouw branding perfect over te brengen, ook wel het perfecte duurzame relatiegeschenk.

Bedrukken met logo

Personaliseer de BE O Lifestyle producten vanaf 40 stuks met jouw logo en slogan. We kunnen de BE O bottle bedrukken op de dop en op het onderste gedeelte. Ook op het label is er ruimte voor jouw boodschap.

Bedrukte BE O bottles met logo
BE O bottle met Moovz logo bedrukt Moovz
Witte BE O bottle met Shift logo bedrukking
De BE O bottle waterfles met naam bedrukt

Met naam bedrukken

Wil je iedere fles met een andere naam bedrukken? Geen probleem. We bedrukken we de BE O Lifestyle producten vanaf 50 stuks ook op naam. Wij zorgen ervoor dat iedereen kan drinken uit zijn of haar personalised bottle. Maak jouw duurzame relatiegeschenk nog persoonlijker!

X.XXX CO2e

Onze beloften:

Made from plants
Assembled with care
Dutch product
Durable & recyclable

Het ontwerp van de BE O bottle

De BE O bottle is erg functioneel en handig in gebruik. De fles is in losse delen uit elkaar te halen. Zo is hij makkelijk schoon te maken en neemt de fles minder ruimte in als je hem opbergt, bijvoorbeeld in je keukenkastje. Wel zo handig voor thuis! Ook is de fles vaatwasserbestendig, recyclebaar en vrij van BPA, BPS, BPF en melamine.

  • 500ml / 17oz
  • Gemaakt van suikerriet
  • Positieve voetafdruk van -80gr CO2e
  • Ontworpen en gemaakt in Nederland
  • EU gecertificeerd
  • 100% recyclebaar
  • Vaatwasserbestendig
  • Geassembleerd op een sociale werkplaats
Verzenddoos BE O Lifestyle
Productlabel van de BE O Lifestyle producten gemaakt van Paperwise FSC papier
Verzenddoos BE O Lifestyle

Dozen

Kies je voor onze BE O bottle als relatiegeschenk? Dan ontvang je de BE O bottle’s met product label gemaakt van PaperWise (papier van landbouwafval) in onze dozen die zijn gemaakt van gerecycled karton met een FSC® certificaat. Om geen onnodige hoeveelheid dozen te verbruiken, worden de flessen het gehele traject in dezelfde doos verpakt.

Gratis digitale proefdruk aanvragen

Gratis een digitale proefdruk ontvangen? Vul het formulier in en ontvang binnen één werkdag een gepersonaliseerde digitale proefdruk inclusief offerte.

Liever even bellen?
Dat kan natuurlijk ook: 024-203 00 24

Deel dit bericht