Leuk dat je ons bezoekt, ontdek hier het verhaal van BE O Lifestyle

Het verhaal van jouw alledaagse producten

Alle BE O Lifestyle producten worden gemaakt van planten! Ieder product dat we ontwikkelen, is gemaakt om in jouw lifestyle te passen. Ze worden ontworpen en gemaakt in Nederland en geassembleerd bij een sociale werkplaats.

Het begon met een gedachte

De gedachte om te zorgen voor een betere wereld. Door simpelweg producten te ontwikkelen die bijdragen aan een betere wereld! Damir kwam op dit idee door zijn persoonlijke ervaring in de plasticindustrie. Met onze producten willen we laten zien dat het mogelijk is om zonder grote veranderingen in je leven toch goed bezig te zijn voor de wereld om je heen. Ons avontuur is begonnen met een herbruikbare drinkfles: de BE O Bottle.

Amber met de witte BE O bottle

Jouw keuze maakt het verschil

Elke dag maken we keuzes die invloed hebben op de wereld. Door bewust te kiezen voor producten die bijdragen aan een betere wereld, draag jij ook je steentje hier aan bij!

Daarom is onze belofte aan jullie

Producten gemaakt van planten

Al onze producten worden gemaakt van planten. De BE O bottle is een herbruikbare waterfles gemaakt van de reststromen van suikerriet. Bij het gehele productieproces van de BE O bottle, vanaf het groeien van de suikerrietplant in Brazilië tot en met de assemblage van de fles in Nederland, wordt er meer CO2 opgenomen dan uitgestoten. Om precies te zijn, wordt door iedere fles 80 gram CO2 opgenomen en is het dus zelfs een klimaatpositief product. Kortom, onze oprichter Damir had gelijk dat het kan!

Een Nederlands merk!

Onze producten worden ontworpen en geproduceerd in Nederland. We werken met lokale partijen samen, zodat we verantwoorde producten kunnen aanbieden, gewoon van eigen bodem. En zeg nou zelf, dat is fijn toch?

Geassembleerd met zorg

Onze producten worden bij een sociale werkplaats in Nijmegen in elkaar gezet. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt samen in een gemotiveerd team!

Duurzaam & recyclebaar

Bij het ontwerpen van onze producten maken we gebruik van een loop die ervoor zorgt dat je zo lang mogelijk op een hoog niveau je product kunt hergebruiken.

En een duurzaam productlabel…

gemaakt van PaperWise papier! Een recyclebare mix van landbouwafval en FSC-gecertificeerd papier. Dit materiaal is klimaatneutraal en gemaakt met 100% groene stroom. Het gehele label is gemaakt van hetzelfde materiaal, waardoor deze gemakkelijk te recyclen is.

Lokale partijen en partners van BE O Lifestyle
BE O bottles in doos
De groene BE O bottle
Productlabel van de BE O Lifestyle producten gemaakt van Paperwise FSC papier

Tips & Tricks

De BE O bottle drinkt comfortabel met een verlaagd schroefdraad
Drink comfortabeler met een verlaagd schroefdraad!
De BE O bottle in de vaatwasser
Maak je bottle schoon in de vaatwasser!
Clip de bottle aan je broek of backpack
Clip je bottle aan je broek of rugtas!
Sofieke op hike met de BE O bottle
Neem hem mee tijdens je hike of wandeling!
Deel je drankje
Deel je drankje met de 2 bekers!
Draag hem aan je vingers
Draag je bottle gemakkelijk aan 1 of 2 vingers!

Wat is jouw volgende product?

De groene BE O bottle

De BE O bottle

Dé waterfles waarmee je met elke slok beter zorgt voor jou en de wereld om je heen. Met de nieuwe kleuren blauw en oranje is hij nu beschikbaar in 6 kleuren. Naast de goede daad heeft hij ook heel veel voordelen, check ze snel!