De BE O cup op het werk

Vanaf 1 januari 2024 is er een verbod op wegwerpbekers op kantoor. Wij helpen je graag met een herbruikbare oplossing die bijdraagt aan een betere wereld!

Klik hier voor meer info over de wet- en regelgeving.

Swap je SUP voor een BE O cup!

Gebruiken jullie op de werkvloer nog single-use koffiebekers, maar wil je overstappen naar een herbruikbaar alternatief? Mail een foto van je wegwerp beker naar info@beolifestyle.com en krijg een BE O cup cadeau en ondervind zelf dat dit dé oplossing is voor jouw bedrijf!

Voorwaarden

– maximaal 1 BE O cup per bedrijf
– Zolang de voorraad strekt

De BE O cup

Een herbruikbare koffiebeker gemaakt van gebruikte plantaardige oliën. Hierdoor heeft hij een minimale CO2-voetafdruk.

De BE O cup is circulair ontworpen, geproduceerd en geassembleerd in Nederland. De assemblage wordt verricht door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast is de beker 100% recyclebaar!

Durable & recyclable
Assembled with care

Bedrukken met eigen logo of naam?

De BE O cup is ook te personaliseren met je eigen logo of design, maar ook met de naam van je medewerkers. Hiervoor bieden wij verschillende mogelijkheden aan op drie verschillende kleuren BE O cups. Dit kan vanaf 40 stuks. Benieuwd hoe de cup eruit ziet met jouw eigen ontwerp? Vraag een gratis digitale proefdruk aan!

BE O cup 360 bedrukking
BE O cup personalisatie

Een duurzaam label

Wij hebben geen verpakking maar een label! Gemaakt van PaperWise: een boomvrije papiersoort vervaardigd op basis van landbouwafval dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit materiaal is 100% CO2 neutraal en ook klimaatneutraal vervaardigd. Het gehele label is gemaakt van hetzelfde materiaal, waardoor deze gemakkelijk te recyclen is via de normale oud papierstroom.

Ontwerp je eigen BE O cup!

BE O bottle
BE O cup
BE O mug
Cream ficus
Pink maranta
Green monstera

  • Hidden
  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.