Ontdek de BE O bottle

Onze founder Damir laat je alle slimme design features van de BE O bottle zien.

Superhandig én beter voor de planeet

Je eigen duurzame accessoire. Stijlvol, handig, slim, en mooi. Een product dat écht bijdraagt aan een duurzamere wereld. Want dat is wat jij wil, bewust leven voor een betere toekomst voor jou, je familie, je vrienden, collega’s, iedereen… Toch? De BE O bottle is precies zo’n product. Een slimme waterfles met veel handige voordelen die jouw leven een stukje makkelijker maken. Én jij draagt een steentje bij aan een betere, duurzamere wereld. Bekijk de video en ontdek alle voordelen van de BE O bottle!

 

Makkelijk meenemen

De vorm van de dop zorgt ervoor dat je de fles makkelijk mee kan nemen aan één vinger. Zo kan je rustig je broodje eten én videobellen met je vriendin terwijl je je waterfles bij je draagt!

Clippen aan je tas

Door de opening in de dop kan je de BE O bottle vastclippen aan je tas of koffer een karabijnhaak. Voor als je nóg meer wil multitasken met je handen.

Comfortabel drinken

Het innovatieve mondstuk heeft een lagere schroefdraad, waardoor je hem makkelijk schoon kan maken. Geen verdwaalde lippenstift meer. Plus, het drinkt erg comfortabel! Geen gekke randjes. Gewoon lekker zacht aan je lippen.

Drankjes delen

Een flesje wijn met z’n 2en in een park? Door de bottle in het midden uit elkaar te schroeven krijg je twee bekers en kan jij je favoriete drankje delen met je vriend of vriendin. Of je crush. Dat is nog eens indruk maken op je eerste date…

Modulair ontwerp

Superschoon door de vaatwasser, superklein in je keukenkastje. Door het modulaire ontwerp past de BE O bottle makkelijk in de vaatwasser en houdt je ruimte over in je keukenkastje!

We hebben niet alleen goed nagedacht over de voordelen voor jou. Bij het maken van de fles hebben we gekeken hoe we iets terug kunnen doen voor onze aarde. De fles is gemaakt van plantaardig materiaal dat bijdraagt aan het klimaat.

Jouw gebruik van de BE O bottle betekent dus bijdragen aan een beter klimaat! En dat maakt je wel een beetje een BE O Lifestyle held. Lees in deze blog hoe en waarvan de fles precies wordt gemaakt!

Samen met eerlijke informatie kunnen we samen zorgen voor een duurzamere wereld. BE O Lifestyle helpt jou om gewoon lekker je ding te blijven doen, alleen dan nét iets beter voor onze wereld. In onze blogs duiken we graag wat dieper in op een onderwerp. Hou je van dagelijkse, korte, handige tips? We got you, volg ons op Instagram en verrijk je kennis. Want met de juiste kennis kan jij écht heel makkelijk beter leven, zonder je hele lifestyle overhoop te gooien.

Wil jij een onderwerp terug zien in onze blogs? Stuur een mail naar rob.huttinga@beolifestyle.com !

Benieuwd naar hoe wij ons inzetten tegen het gebruik van plastic? Lees hier onze missie.

Deel dit bericht