Cadeautje voor thuiswerkende werknemers

Vraag proefdruk aan

Het ideale cadeau voor thuiswerkers

Voor veel ondernemers en bedrijven betekent ‘Het Nieuwe Normaal’ dat werknemers meer vanuit huis werken. Dat is voor een team niet altijd even makkelijk! Een cadeautje kan dan helpen, als bedankje en om extra binding te creëeren. De BE O bottle is in deze tijd een perfect cadeau: duurzaam, uniek en helpt je werknemers gezond te blijven door genoeg te drinken!

De BE O bottle als duurzaam cadeautje

De BE O bottle is gemaakt van plantaardig materiaal in plaats van olie, namelijk: suikerriet! Het suikerriet komt uit Brazilië. Tijdens de groei van de plant wordt veel CO2 opgenomen. Zelfs méér dan dat er tijdens de gehele productie en het transportproces aan CO2 wordt uitgestoten! Dat maakt de BE O bottle klimaatpositief. Hoe we dat precies doen? Dat zie je in de video hieronder.

Bonus voor het klimaat: voor elke verkochte BE O bottle planten wij een boom via Trees for the Future! Zo vergroten we de klimaatpositieve impact.
Meer over onze samenwerking met Trees for the Future lees je hier.

Het ontwerp van de BE O bottle

De BE O bottle is erg functioneel en handig in gebruik. De fles is in losse delen uit elkaar te halen. Zo is hij makkelijk schoon te maken en neem de fles minder ruimte in als je hem opbergt. De fles is vaatwasserbestendig, recyclebaar en vrij van BPA. Het plantaardige materiaal zorgt ervoor dat de fles geen plasticgeur of -smaak heeft. Wel zo prettig!

De fles wordt in Nederland geproduceerd en geassembleerd in de sociale werkplaats. Ook het ontwerp van de fles is van Nederlandse bodem!

  • 500ml / 17oz
  • Gemaakt van suikerriet
  • Wij planten een boom voor elke verkochte fles
  • 100% recyclebaar door slimme materiaalkeuze
  • Modulair, leeg 40% ruimtebesparing in je tas
  • Designed & made in Holland
  • Geassembleerd op een sociale werkplaats
  • Vaatwasserbestendig
Rode BE O bottle drinkfles bedrukt met ASN bank logo
Oranje BE O bottle drinkfles bedrukt met Rabobank logo
Blauwe BE O bottle drinkfles bedrukt met Erasmus Recruitment Days logo
Zwarte BE O bottle drinkfles bedrukt met HAN logo
Witte BE O bottle drinkfles bedrukt met Ahold Delhaize logo

BE O bottle bedrukken met persoonlijke boodschap

De BE O bottle is in vijf kleuren beschikbaar. De dop en onderkant (de beker) zijn vrij voor jouw logo, boodschap of slogan, al vanaf 40 stuks! Ook het label is te personaliseren, dit kan vanaf 250 stuks.

Proefdruk aanvragen

Lokaal geproduceerd, snel geleverd

Omdat de BE O bottle in Nederland wordt geproduceerd én geassembleerd, kunnen we de flessen snel uit voorraad leveren. Onbedrukte flessen worden meteen verzonden en hebben slechts 1 werkdag levertijd. Bedrukte BE O bottles worden, na akkoord op het ontwerp, binnen 10 werkdagen geleverd. Zo heb je de cadeaus snel in huis!

Vraag een proefdruk aan

Gratis een proefdruk ontvangen? Vul het formulier in en ontvang binnen één werkdag een gepersonaliseerde proefdruk.

Liever even bellen?
Dat kan natuurlijk ook: 024-203 00 24

Deel dit bericht