Cadeautje voor thuiswerkende werknemers

Verras je collega's met een bedrukte BE O bottle en geef een duurzaam cadeau!

Gratis proefdruk aanvragen

Het ideale cadeau voor thuiswerkers

Voor veel ondernemers en bedrijven betekent ‘Het Nieuwe Normaal’ dat werknemers meer vanuit huis werken. Dat is voor een team niet altijd even makkelijk! Een cadeautje kan dan helpen, als bedankje en om extra binding te creëeren. De BE O bottle is in deze tijd een perfect cadeau: duurzaam, uniek en helpt je werknemers gezond te blijven door genoeg te drinken!

De BE O bottle als duurzaam cadeautje

De BE O bottle is gemaakt van plantaardig materiaal in plaats van olie, namelijk: suikerriet! Het suikerriet komt uit Brazilië. Tijdens de groei van de plant wordt veel CO2 opgenomen. Zelfs méér dan dat er tijdens de gehele productie en het transportproces aan CO2 wordt uitgestoten! Dat maakt de BE O bottle klimaatpositief. Hoe we dat precies doen? Dat zie je in de video hieronder.

 

 

Bonus voor het klimaat: voor elke verkochte BE O bottle planten wij een boom via Trees for the Future! Zo vergroten we de klimaatpositieve impact. Meer over onze samenwerking met Trees for the Future lees je hier.

Het ontwerp van de BE O bottle

De BE O bottle is erg functioneel en handig in gebruik. De fles is in losse delen uit elkaar te halen. Zo is hij makkelijk schoon te maken en neemt de fles minder ruimte in als je hem opbergt, bijvoorbeeld in je keukenkastje. Wel zo handig voor thuis! Ook is de fles vaatwasserbestendig, recyclebaar en vrij van BPA.

  • 500ml / 17oz
  • Gemaakt van suikerriet
  • Wij planten een boom voor elke verkochte fles
  • 100% recyclebaar door slimme materiaalkeuze
  • Modulair, leeg 40% ruimtebesparing in je tas
  • Ontworpen en gemaakt in Nederland
  • Geassembleerd op een sociale werkplaats
  • Vaatwasserbestendig
Oranje BE O bottle drinkfles bedrukt met Rabobank logo
Blauwe BE O bottle drinkfles bedrukt met Erasmus Recruitment Days logo
Zwarte BE O bottle drinkfles bedrukt met HAN logo
Witte BE O bottle drinkfles bedrukt met Ahold Delhaize logo

BE O bottle bedrukken met persoonlijke boodschap

De BE O bottle is in vijf kleuren beschikbaar. De dop en onderkant (de beker) zijn vrij voor jouw logo, boodschap of slogan, al vanaf 40 stuks! Ook het label is te personaliseren, dit kan vanaf 250 stuks.

Proefdruk aanvragen

Lokaal geproduceerd, snel geleverd

Omdat de BE O bottle in Nederland wordt geproduceerd én geassembleerd, kunnen we de flessen snel uit voorraad leveren. Onbedrukte flessen worden meteen verzonden en hebben slechts 1 werkdag levertijd. Bedrukte BE O bottles worden, na akkoord op het ontwerp, binnen 10 werkdagen geleverd. Zo hebben je thuiswerkende collega’s de cadeaus snel in huis!

Proefdruk aanvragen

Vraag een proefdruk aan

Gratis een proefdruk ontvangen? Vul het formulier in en ontvang binnen één werkdag een gepersonaliseerde proefdruk, inclusief een vrijblijvende offerte.

Liever even bellen?
Dat kan natuurlijk ook: 024-203 00 24

Samen met eerlijke informatie kunnen we samen zorgen voor een duurzamere wereld. BE O Lifestyle helpt jou om duurzaam bezig te zijn met wekelijkse tips/tricks en weetjes over vrijwel álles. In onze blogs duiken we graag wat dieper in op een onderwerp. Hou je van dagelijkse, korte, handige tips? We got you, volg ons op Instagram en verrijk je kennis over duurzaam leven. Want met de juiste kennis kan jij écht heel duurzaam handelen, zonder je lifestyle over hoop te gooien.

Deel dit bericht