Cadeautje voor thuiswerkende werknemers

Verras je collega's met een bedrukte BE O bottle en geef een duurzaam cadeau!

Het ideale cadeau voor thuiswerkers

Voor veel ondernemers en bedrijven betekent ‘Het Nieuwe Normaal’ dat werknemers meer vanuit huis werken. Dat is voor een team niet altijd even makkelijk! Een cadeautje kan dan helpen, als bedankje en om extra binding te creëeren. De BE O bottle is in deze tijd een perfect cadeau: duurzaam, uniek en helpt je werknemers gezond te blijven door genoeg te drinken!

De BE O bottle als duurzaam cadeautje

De BE O bottle is gemaakt van plantaardig materiaal in plaats van olie, namelijk: suikerriet! Het suikerriet komt uit Brazilië. Tijdens de groei van de plant wordt veel CO2 opgenomen. Zelfs méér dan dat er tijdens de gehele productie en het transportproces aan CO2 wordt uitgestoten! Dat maakt de BE O bottle klimaatpositief. Hoe we dat precies doen? Dat zie je in de video hieronder.

Het ontwerp van de BE O bottle

De BE O bottle is erg functioneel en handig in gebruik. De fles is in losse delen uit elkaar te halen. Zo is hij makkelijk schoon te maken en neemt de fles minder ruimte in als je hem opbergt, bijvoorbeeld in je keukenkastje. Wel zo handig voor thuis! Ook is de fles vaatwasserbestendig, recyclebaar en vrij van BPA, BPS, BPF en melamine.

  • 500ml / 17oz
  • Gemaakt van suikerriet
  • Positieve voetafdruk van -80gr CO2e
  • Ontworpen en gemaakt in Nederland
  • EU gecertificeerd
  • 100% recyclebaar
  • Vaatwasserbestendig
  • Geassembleerd op een sociale werkplaats
Bedrukte BE O bottles met logo
De BE O bottle waterfles met naam bedrukt
Bedrukte fles 360 BE O bottle zwart
Witte BE O bottle met Shift logo bedrukking

BE O bottle bedrukken met persoonlijke boodschap

De BE O bottle is in zeven kleuren beschikbaar. De dop en onderkant (de beker) zijn vrij voor jouw logo, boodschap of slogan, al vanaf 40 stuks! Personaliseren met naam en 360° bedrukking kan vanaf 50 stuks. De flessen worden in Nederland geproduceerd en uit voorraad geleverd.

Lokaal geproduceerd, snel geleverd

Omdat de BE O bottle in Nederland wordt geproduceerd én geassembleerd, kunnen we de flessen snel uit voorraad leveren. Bedrukte flessen verzenden we na 10 werkdagen, onbedrukte bottles binnen één werkdag. Zo hebben je thuiswerkende collega’s de cadeaus snel in huis!

Verzenddoos BE O Lifestyle
Verzenddoos BE O Lifestyle

Vraag een proefdruk aan

Gratis een proefdruk ontvangen? Vul het formulier in en ontvang binnen één werkdag een gepersonaliseerde proefdruk, inclusief een vrijblijvende offerte.

Liever even bellen?
Dat kan natuurlijk ook: 024-203 00 24

Deel dit bericht