Miko Coffee
X
BE O Lifestyle

Korting op de BE O cup via Miko Coffee

10% korting voor Miko klanten

Ben je via Miko Coffee op de hoogte gebracht van de BE O cup? Dan hebben we een leuke aanbieding voor jou! Alle Miko Coffee klanten krijgen bij BE O Lifestyle namelijk 10% korting op de BE O cup, de herbruikbare koffiebeker gemaakt planten.

De BE O cup

Een herbruikbare koffiebeker gemaakt van gebruikte plantaardige oliën. Hierdoor heeft hij een minimale CO2-voetafdruk.

De BE O cup is circulair ontworpen, geproduceerd en geassembleerd in Nederland. De assemblage wordt verricht door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast is de beker 100% recyclebaar!

Bedrukken met eigen logo of naam?

De BE O cup is ook te personaliseren met je eigen logo of design, maar ook met de naam van je medewerkers. Hiervoor bieden wij verschillende mogelijkheden aan op drie verschillende kleuren BE O cups. Dit kan vanaf 40 stuks. Benieuwd hoe de cup eruit ziet met jouw eigen ontwerp? Vraag een gratis digitale proefdruk aan, of gebruik onze configurator!

BE O bottle
BE O cup
BE O mug
Cream ficus
Pink maranta
Green monstera

  • Hidden
  • Toegestane bestandstypen: eps, ai, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Durable & recyclable
Assembled with care

Een duurzaam label

Wij hebben geen verpakking maar een label! Gemaakt van PaperWise: een boomvrije papiersoort vervaardigd op basis van landbouwafval dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit materiaal is 100% CO2 neutraal en ook klimaatneutraal vervaardigd. Het gehele label is gemaakt van hetzelfde materiaal, waardoor deze gemakkelijk te recyclen is via de normale oud papierstroom.