Doe jij mee met de ‘Weet wat je achterlaat’ campagne?

De Weet wat je achterlaat BE O bottle is onderdeel van het gratis-welkomstpakket.

Wist je dat er vorig jaar in Wijchen gemiddeld 111 kilo restafval per inwoner is ingezameld? Deze hoeveelheid restafval probeert de ‘Weet wat je achterlaat’ campagne nog verder te verlagen. Een mooi doel waar wij dubbel en dwars achter staan!

Nog maar 1 kilo restafval per week, per persoon

De campagne heeft als doel om per inwoner nog maar 1 kilo restafval per week over te houden. Een interessante uitdaging toch? Want hoe weet je nou of je per week 1 kilo restafval hebt?

Met hulp van opvallende 1-kilozakjes

In de gemeente Wijchen zijn er opvallend gekleurde 1-kilo zakjes geproduceerd. Waardoor jij als Wijchenaar nog beter je afval kunt scheiden. Dit is een goede manier om inzicht te krijgen in de werkelijke hoeveelheid restafval die je als inwoner produceert.

Woon je in Wijchen? Dan kan jij ook meedoen aan deze uitdaging!

Doe mee en download de Weet wat je achterlaat app. Na aanmelding ontvang je niet alleen een rol van deze opvallende zakken (12 stuks), maar ook nog eens de speciale Weet wat je achterlaat BE O bottle. Neem de Weet wat je achterlaat BE O bottle overal mee naar toe, als geheugensteuntje – voor jezelf, voor anderen.

Waarom wij trots zijn om partner te zijn van deze campagne!

De actie is een slimme manier om personen bewust te maken van de hoeveelheid afval die ze achterlaten. Hiernaast worden inwoners van Wijchen gemotiveerd door de ‘Weet wat je achterlaat-zakjes’ om mee te helpen aan een groenere wereld door de hoeveelheid restafval te reduceren. Zo ontstaat de kans om bij te dragen aan een mooiere wereld. Hoe meer deelnemers, hoe groter de impact!

Maak de wereld een mooiere plek op jóuw manier!

 

De Weet wat je achterlaat BE O bottle is een duurzame waterfles gemaakt van planten, namelijk van suikerriet! Met een positieve voetafdruk van -80gr CO2e. De drinkfles is ontworpen & gemaakt in Nederland. Geassembleerd op een sociale werkplaats in Nijmegen.

Deel dit bericht