Ontdek de BE O cup

Alle voordelen van de BE O cup

De koffiecup voor onderweg!

Altijd al een koffiebeker gewild die je gemakkelijk kan meenemen en die ook nog eens bijdraagt aan een duurzame wereld? De BE O cup is de eerste herbruikbare koffiebeker gemaakt van planten, namelijk van gebruikte, plantaardige oliën!

De BE O cup bespaart CO2 en is 100% recyclebaar in de huidige recyclestromen. Ontworpen & gemaakt in Nederland, geassembleerd op een sociale werkplaats in Nijmegen. Daarnaast in de cup als beste getest door top-x.nl! Geniet met een extra goed gevoel van jouw koffie-on-the-go! Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan snel verder.

BE-O-cup-Drinken-en-vasthouden-261x300

Comfortabel drinken en vasthouden

Het is zowel mogelijk om uit het drinkgat in het deksel te drinken als uit de beker zelf! Daarnaast zorgen de ribbels aan de onderkant van de cup ervoor dat je de beker comfortabel kan vasthouden.

 

Easy to open

Het klepje op het deksel is zo ontworpen dat je hem met één vinger open en dicht kan doen! Zo kun je onderweg extra makkelijk genieten van je koffie to-go.

BE-O-cup-Easy-to-open3-261x300
BE-O-cup-Spillproof2-261x300

Spill proof

Bang voor morsen met de cup? Dat hoeft zeker niet, de coffee cup is namelijk spill proof. Het gedeelte waaruit je drinkt is goed afsluitbaar. Hierdoor is de kans op morsen heel klein.

Makkelijk meenemen

De vorm van de dop zorgt ervoor dat de BE O cup gemakkelijk mee te nemen is. Op deze manier kan je de cup aan één vinger dragen. Super handig toch!

Vaatwasser proof

De BE O cup kan gewoon in de vaatwasser! Op deze manier wordt de koffiebeker goed schoon. De onderdelen van de cup kunnen uit elkaar gehaald worden, waardoor alles goed schoon kan worden.

Past in bijna alle bekerhouders

Onderweg naar je werk en wil je graag jouw koffiebeker to go meenemen? De BE O cup is zo ontworpen dat hij in bijna alle auto bekerhouders past.

BE-O-cup-Autohouder-261x300

Modulair ontwerp

De cup gaat een leven lang mee! Zelfs als er iets kapot gaat, want door de losse onderdelen is de cup eenvoudig zelf te repareren.

Wanneer jij gebruikt maakt van deze gloednieuwe BE O cup, draag jij bij aan een groenere wereld. Op deze manier is het mogelijk om zonder grote veranderingen in je leven toch goed bezig te zijn voor de wereld!

Deel dit bericht