Het BE O cup lanceringsevent

Een goede start van de dag!

Op vrijdag 16 september 2022 is er een breakfast event georganiseerd door BE O Lifestyle. Tijdens dit event hebben we 30 BE O Lifestyle fans een goedemorgen mogen toewensen, het event is gehouden bij Bhalu in Nijmegen. In deze blog geven we jullie graag een terugblik op de verschillende onderdelen van het ‘Goedemorgen’ event.

Morning Flow yoga

Een aangename afwisseling van inspanning en ontspanning om de dag energiek en gegrond te beginnen. De BE O Lifestyle fans stapten de les uit met focus, energie en een opgeruimde geest.

Partnerschap

Gevolgd met de introductie van ons nieuwste product: de BE O cup en onze samenwerking met Bhalu. De perfecte match voor ons lanceringsevent! Samen moedigen we groei aan door bewuster in het leven te staan en verantwoorde keuzes te maken.

Healthy ontbijt

Om de dag perfect te kunnen starten, sloten we natuurlijk af met een healthy ontbijt. Natuurlijk geserveerd met een heerlijke koffie!

De goedemorgen goodiebag

Wie wens jij de perfecte start van de dag? Met de goodiebag kun je jezelf of jouw vader, moeder, zus of een andere geliefde een goedemorgen toewensen. Wil jij kans maken op deze goodiebag? Kijk dan snel op onze Instagram pagina hoe je mee kan doen!

Een shoutout naar deze fantastische, duurzame ondernemingen die onze goodiebag samen rijkelijk gevuld hebben.

Deel dit bericht