BE O Lifestyle zoekt een nieuwe kartrekker om onze duurzame missie voort te zetten!

Ik ben Dirk Ueberbach en ik ben sinds vijf jaar met veel plezier betrokken bij BE O Lifestyle. Anderhalf jaar geleden nam ik de leiding over, met de intentie om het bedrijf door een belangrijke transitiefase te loodsen. Mijn kracht ligt namelijk in de beginfase van een bedrijf. Mijn doelen waren een gezond, winstgevend bedrijf creëren met een focus op de zakelijke markt.

Met trots kan ik zeggen dat we dit met ons team hebben bereikt!

Groeifase en nieuwe kansen
BE O Lifestyle heeft nu een solide basis en bevindt zich in een nieuwe groeifase. Er liggen fantastische kansen voor ons: nieuwe productontwikkelingen, uitbreiding naar internationale markten en de retail. Deze fase vraagt om een nieuwe kartrekker: een persoon of organisatie die met energie en overtuiging onze duurzame missie voortzet en deze kansen benut.

 

Waarom we een nieuwe kartrekker zoeken
Zelf wil ik meer ruimte vrijmaken om mensen te coachen. Daarom zijn we op zoek naar een persoon of organisatie die gelooft in onze missie en deze met dezelfde passie en toewijding voortzet. Ik sta ervoor open om mijn ervaring en expertise vanuit de zijlijn te blijven inzetten voor BE O Lifestyle.

 

Wat we zoeken in een nieuwe kartrekker

We zoeken een kartrekker die:

  • Gepassioneerd is over duurzaamheid en onze missie omarmt;
  • De visie en energie heeft om BE O Lifestyle naar nieuwe hoogten te brengen;
  • Ervaring heeft met groei- en expansiefases van een bedrijf;
  • Open en transparante communicatie waardeert, net zoals wij dat doen.

Wil je meer weten?

Ik vertel je graag meer over BE O Lifestyle en de mogelijkheden die er zijn voor onze nieuwe kartrekker. Je kunt mij bellen op +31 (0)24 203 00 24 of contacten via het contactformulier.

Help ons de juiste persoon of organisatie te vinden.

We geloven in de kracht van onze gemeenschap en willen daarom deze oproep openlijk delen. Wil je ons helpen? Deel dit bericht of tag mensen of bedrijven waarvan jij denkt dat ze goed bij onze missie passen.

Dank je wel voor je betrokkenheid!

Samen kunnen we blijven bouwen aan een duurzamere toekomst. Namens het hele team van BE O Lifestyle, hartelijk dank voor je hulp en steun!

– Dirk Ueberbach

Over BE O Lifestyle

Sinds de oprichting heeft BE O Lifestyle zich ingezet voor een duurzamere wereld met producten die het dagelijks leven verrijken. Onze missie is helder: alledaagse producten ontwikkelen en verkopen die zijn gemaakt van planten, met een positieve impact op mens en milieu. Onze huidige productlijn omvat de BE O bottle, gemaakt van suikerriet, en onze BE O cup en BE O mug, beide gemaakt van gebruikte plantaardige oliën. Onze producten zijn herbruikbaar, worden lokaal geproduceerd en geassembleerd in een sociale werkplaats.

Deel dit bericht