BE O waterfles bedrukken met logo

Kies een duurzaam relatiegeschenk en bedruk de BE O bottle met jouw logo en slogan

Duurzame waterfles bedrukken met logo

Op zoek naar een stijlvol, handig en duurzaam cadeau als relatiegeschenk? Kies voor de BE O bottle! De fles is in 5 verschillende kleuren beschikbaar en kan bedrukt worden op de dop en onderkant. Ook het label is volledig te personaliseren.

De BE O bottle is een herbruikbare waterfles gemaakt van suikerriet. Dat is beter voor het milieu. Die klimaatpositieve impact verdubbelen wij door het planten van een boom voor elke verkochte fles!

Duurzame, praktische fles gemaakt van planten

De BE O bottle heeft een superhandig ontwerp, waardoor je de waterfles altijd makkelijk kan meenemen, schoonmaken en opbergen. Ontworpen en gemaakt in Nederland, in elkaar gezet in een sociale werkplaats en volledig recyclebaar.

  • 500ml / 17oz
  • Gemaakt van suikerriet in plaats van olie plastic
  • Wij planten een boom voor elke verkochte fles
  • Slimme materiaalkeuze maakt de fles 100% recyclebaar
  • Gemaakt in Nederland
  • Geassembleerd op een sociale werkplaats
  • Herbruikbare drinkfles zorgt voor minder plastic afval
  • Modulair, leeg 40% ruimtebesparing in je tas en kast
Blauwe BE O bottle drinkfles bedrukt met Erasmus Recruitment Days logo
Oranje BE O bottle drinkfles bedrukt met Rabobank logo
Zwarte BE O bottle drinkfles bedrukt met HAN logo
Witte BE O bottle drinkfles bedrukt met Ahold Delhaize logo

BE O bottle bedrukken

De BE O bottle is op meerdere plekken te personaliseren. Bedrukken kan op de dop en onderzijde. Bij oplages van 250 stuks of meer kunnen we ook een custom label laten maken. De flessen worden in Nederland gemaakt en uit voorraad geleverd.

Levertijd onbedrukte flessen: 1 werkdag
Levertijd bedrukte flessen: 10 werkdagen

Een duurzame waterfles van planten

Met onze producten gemaakt van planten geven we iedereen de kans om actief bij te dragen aan een beter klimaat. De BE O bottle maken we van suikerriet. Hoe je een drinkfles van suikerriet maakt? Bekijk de video hieronder.

 

Klimaatpositieve impact

Onze producten zijn klimaatpositief omdat ze van planten zijn gemaakt in plaats van olieplastic. Dit betekent dat de plant meer CO2 opneemt dan dat wij tijdens de gehele productie uitstoten.

Ook zorgen we ervoor dat onze producten volledig recyclebaar zijn, zodat het plantaardige materiaal opnieuw gebruikt kan worden.

1 Fles = 1 Boom

Onze klimaatpositieve impact vergroten we door het planten van een boom voor elk verkocht product. Dit doen we in samenwerking met onze partner Trees for the Future. Zij leggen samen met lokale boeren de zogenaamde ‘forest gardens’ aan in droge sub-Sahara gebieden, die zorgen voor meer groen en betere voedselvoorziening.

Vraag een proefdruk aan

Gratis een proefdruk ontvangen? Vul het formulier in en ontvang binnen één werkdag een gepersonaliseerde proefdruk, inclusief vrijblijvende offerte.

Liever even bellen?
Dat kan natuurlijk ook: 024-203 00 24

Samen met eerlijke informatie kunnen we samen zorgen voor een duurzamere wereld. BE O Lifestyle helpt jou om duurzaam bezig te zijn met wekelijkse tips/tricks en weetjes over vrijwel álles. In onze blogs duiken we graag wat dieper in op een onderwerp. Hou je van dagelijkse, korte, handige tips? We got you, volg ons op Instagram en verrijk je kennis over duurzaam leven. Want met de juiste kennis kan jij écht heel duurzaam handelen, zonder je lifestyle over hoop te gooien.

Deel dit bericht