BE O waterfles bedrukken met logo

Vraag proefdruk aan

Duurzame waterfles bedrukken met logo

Op zoek naar een stijlvol, handig en duurzaam cadeau als relatiegeschenk? Kies voor de duurzame BE O bottle! De fles is in 5 verschillende kleuren beschikbaar en de waterfles bedrukken kan ook! Zelfs het label is volledig te personaliseren.

De BE O bottle is een herbruikbare waterfles gemaakt van suikerriet in plaats van olie. Dat is beter voor het milieu. Die klimaatpositieve impact verdubbelen wij door het planten van een boom voor elke verkochte fles!

Duurzame, praktische fles gemaakt van planten

De BE O bottle is een waterfles gemaakt van planten, namelijk van suikerriet! Dat maakt onze flessen klimaatpositief, dat wil zeggen: als plant heeft de BE O bottle meer CO2 opgenomen dan dat er wordt uitgestoten tijdens productie en transport. Dat is mooi voor de aarde!

Plus: wij planten een boom voor elke BE O bottle die verkopen. Geen kerstboom, maar wel een die de aarde én mensen een handje verder helpt!

  • 500ml / 17oz
  • Gemaakt van suikerriet in plaats van olie plastic
  • Wij planten een boom voor elke verkochte fles
  • Slimme materiaalkeuze maakt de fles 100% recyclebaar
  • Gemaakt in Nederland
  • Geassembleerd op een sociale werkplaats
  • Herbruikbare drinkfles zorgt voor minder plastic afval
  • Modulair, leeg 40% ruimtebesparing in je tas en kast

Waterfles bedrukken met logo

De BE O bottle is meer dan een waterfles; de BE O bottle is een statement! Met een BE O bottle zet je met jouw organisatie een concrete stap naar een klimaatpositieve toekomst. Bedrukken kan al vanaf 40 stuks. Vraag vrijblijvend een offerte aan, inclusief digitale proefdruk!

Rode BE O bottle drinkfles bedrukt met ASN bank logo
Blauwe BE O bottle drinkfles bedrukt met Erasmus Recruitment Days logo
Oranje BE O bottle drinkfles bedrukt met Rabobank logo
Zwarte BE O bottle drinkfles bedrukt met HAN logo
Witte BE O bottle drinkfles bedrukt met Ahold Delhaize logo

Bedrukkingsmogelijkheden BE O bottle

De BE O bottle is op meerdere plekken te personaliseren. De waterfles bedrukken kan op de dop en onderzijde. Bij oplages van 250 stuks of meer kunnen we ook een custom label laten bedrukken. De flessen worden in Nederland geproduceerd en uit voorraad geleverd.

Levertijd onbedrukte flessen: 1 werkdag
Levertijd bedrukte flessen: 10 werkdagen

Proefdruk aanvragen

Een duurzame waterfles van planten

Wij versnellen de reis naar een klimaatpositieve toekomst. Dat doen we door het maken van herbruikbare, recyclebare en klimaatpositieve producten gemaakt van planten. De BE O bottle is  een modulaire drinkfles gemaakt van suikerriet. Hoe je een fles van suikerriet maakt? Bekijk de video hieronder.

Klimaatpositieve impact

Onze producten zijn klimaatpositief omdat ze van planten zijn gemaakt in plaats van olie. Dit betekent dat de plant meer CO2 opneemt dan dat wij tijdens de gehele productie uitstoten. Plus, wij planten een boom voor elk verkochte product. Zo vergroten we onze positieve impact en helpen we de aarde een stukje groener en beter worden!

1 Fles = 1 Boom

Onze klimaatpositieve impact vergroten we door het planten van een boom voor elk verkochte product. Dit doen we niet alleen, maar in samenwerking met Trees for the Future. Zij leggen samen met lokale boeren de zogenaamde ‘forest gardens’ aan in droge sub-Sahara gebieden. Grote orders maken dan ook een flinke impact!

 

Vraag proefdruk aan

Vraag een proefdruk aan

Gratis een proefdruk ontvangen? Vul het formulier in en ontvang binnen één werkdag een gepersonaliseerde proefdruk.

Liever even bellen?
Dat kan natuurlijk ook: 024-203 00 24

Deel dit bericht