Duurzaam relatiegeschenk,
de klimaatpositieve BE O bottle

Bedruk de waterfles met jouw logo en boodschap

Verras je klanten met een opvallend en duurzaam relatiegeschenk

De BE O bottle is gemaakt van planten in plaats van olie dat maakt de fles klimaatpositief! Een handige drinkfles met veel bijzondere extra’s, die je kan bedrukken met jouw logo en boodschap. Gemaakt in Nederland en geassembleerd in een sociale werkplaats. Dat is nog eens een duurzaam relatiegeschenk!

Ontdek de BE O bottle

Een duurzame waterfles gemaakt van planten, namelijk van suikerriet! Met een positieve voetafdruk van -80gr CO2e. De drinkfles is ontworpen & gemaakt in Nederland. Geassembleerd op een sociale werkplaats in Nijmegen.

Én de fles is heel praktisch, kijk maar!

  • 500ml / 17oz
  • EU gecertificeerd
  • Vrij van BPA, BPS, BPF en melamine
  • Geen plastic geur & smaak
  • 100% recyclebaar
  • Vaatwasserbestendig
  • Modulair, leeg 40% ruimtebesparing in je tas

Extra duurzaam

Ook draagt de BE O bottle bij aan een circulaire economie. We gebruiken namelijk een reststroom van suikerriet voor ons materiaal. Dat zit zo: suikerriet wordt voornamelijk verbouwd om rietsuiker van te maken. Hierbij komen reststromen vrij die wij weer goed kunnen gebruiken!

Hoe we dat precies doen? Bekijk de video hieronder.

Onze duurzame missie

Wij maken producten voor een klimaatpositieve toekomst. Door gebruik te maken van reststromen van planten, nemen onze producten meer CO2 op dan dat ze uitstoten. Ook zorgen we ervoor dat onze producten 100% recyclebaar zijn, zodat het plantaardige materiaal opnieuw kan worden gebruikt.

Suikerriet
Bedrukte fles 360 BE O bottle zwart
De BE O bottle waterfles met naam bedrukt
Bedrukte Recharge flessen
Witte BE O bottle met Shift logo bedrukking

BE O bottle bedrukken

Een duurzaam relatiegeschenk wordt nog beter als daar jouw logo of boodschap op prijkt. Bedrukken op de dop en op de onderkant kan vanaf 40 stuks. Personaliseren met naam en 360° bedrukking kan vanaf 50 stuks. De flessen worden in Nederland geproduceerd en uit voorraad geleverd.

Vraag een proefdruk aan

Gratis een proefdruk ontvangen? Vul het formulier in en ontvang binnen één werkdag een gepersonaliseerde proefdruk, inclusief offerte.

Liever even bellen?
Dat kan natuurlijk ook: 024-203 00 24

Deel dit bericht