Duurzaam relatiegeschenk,
de klimaatpositieve BE O bottle

Bedruk de waterfles met jouw logo en boodschap

Vraag proefdruk aan

Verras je klanten met een opvallend en duurzaam relatiegeschenk

De BE O bottle is gemaakt van planten in plaats van olie dat maakt de fles klimaatpositief! Een handige drinkfles met veel bijzondere extra’s, die je kan bedrukken met jouw logo en boodschap. Gemaakt in Nederland en geassembleerd in een sociale werkplaats. Dat is nog eens een duurzaam relatiegeschenk!

Ontdek de BE O bottle

Deze fles is gemaakt van suikerriet, een plant die veel CO2 opneemt. Zelfs meer dan dat we in ons gehele productie- en transportproces uitstoten! Dat maakt de BE O bottle klimaatpositief.

Én de fles is heel praktisch, kijk maar!

  • 500ml / 17oz
  • Gemaakt van een reststroom van suikerriet
  • Wij planten een boom voor elke verkochte fles
  • Gemaakt in Nederland
  • Geassembleerd op een sociale werkplaats
  • 100% recyclebaar door slimme materiaalkeuze
  • Modulair, leeg 40% ruimtebesparing in je tas
  • Vaatwasserbestendig

Extra duurzaam

Ook draagt de BE O bottle bij aan een circulaire economie. We gebruiken namelijk een reststroom van suikerriet voor ons materiaal. Dat zit zo: suikerriet wordt voornamelijk verbouwd om rietsuiker van te maken. Hierbij komen reststromen vrij die wij weer goed kunnen gebruiken!

Hoe we dat precies doen? Bekijk de video hieronder.

 

Trees for the future planting tree Tanzania

1 fles = 1 boom

Naast dat we onze producten van planten maken, maken we veel impact met ons 1 fles = 1 boom programma. Voor elke fles die we verkopen, planten wij een boom. Dit doen we samen met onze partner Trees for the Future.

Wist je dat een boom tot wel 15kg CO2 per jaar absorbeert? Dat is nog eens impact maken met je relatiegeschenk! Lees hier meer over ons bomen-plant-plan.

Proefdruk aanvragen

Onze duurzame missie

Wij maken producten voor een klimaatpositieve toekomst. Door gebruik te maken van reststromen van planten, nemen onze producten meer CO2 op dan dat ze uitstoten.

Ook zorgen we ervoor dat onze producten 100% recyclebaar zijn, zodat het plantaardige materiaal opnieuw kan worden gebruikt.

Proefdruk aanvragen
Blauwe BE O bottle drinkfles bedrukt met Erasmus Recruitment Days logo
Oranje BE O bottle drinkfles bedrukt met Rabobank logo
Zwarte BE O bottle drinkfles bedrukt met HAN logo
Witte BE O bottle drinkfles bedrukt met Ahold Delhaize logo

BE O bottle bedrukken

Een duurzaam relatiegeschenk wordt nog beter als daar jouw logo of boodschap op prijkt. Bedrukken op de dop en op de onderkant kan vanaf 40 stuks, een uniek label vanaf 250 stuks.
De flessen worden in Nederland geproduceerd en uit voorraad geleverd.

Levertijd onbedrukte flessen: 1 werkdag
Levertijd bedrukte flessen: 10 werkdagen

Proefdruk aanvragen

Vraag een proefdruk aan

Gratis een proefdruk ontvangen? Vul het formulier in en ontvang binnen één werkdag een gepersonaliseerde proefdruk, inclusief offerte.

Liever even bellen?
Dat kan natuurlijk ook: 024-203 00 24

Samen met eerlijke informatie kunnen we samen zorgen voor een duurzamere wereld. BE O Lifestyle helpt jou om duurzaam bezig te zijn met wekelijkse tips/tricks en weetjes over vrijwel álles. In onze blogs duiken we graag wat dieper in op een onderwerp. Hou je van dagelijkse, korte, handige tips? We got you, volg ons op Instagram en verrijk je kennis over duurzaam leven. Want met de juiste kennis kan jij écht heel duurzaam handelen, zonder je lifestyle over hoop te gooien.

Deel dit bericht