Duurzaam kerstpakket,
kies voor de BE O bottle

Ga deze kerst voor duurzaam met de BE O bottle, gemaakt van planten

Een duurzaam kerstpakket

Het is een herkenbaar beeld in Nederland: eind december, net voor de Kerstvakantie, allemaal mensen met een grote doos onder de arm. Het kerstpakket! Wat zou het mooi zijn als heel Nederland met een duurzaam kerstpakket naar huis gaat. Met de BE O bottle je al een goede stap naar een kerstpakket dat beter is voor de planeet.

Duurzame, praktische fles gemaakt van planten

De BE O bottle is een waterfles gemaakt van planten, namelijk van suikerriet! Dat maakt onze flessen klimaatpositief, dat wil zeggen: als plant heeft de BE O bottle meer CO2 opgenomen dan dat er wordt uitgestoten tijdens productie en transport. Dat is mooi voor de aarde!

Plus: wij planten een boom voor elke BE O bottle die verkopen. Geen kerstboom, maar wel een die de aarde én mensen een handje verder helpt!

  • 500ml / 17oz
  • Gemaakt van een reststroom van suikerriet
  • Ontworpen en gemaakt in Nederland
  • Geassembleerd op een sociale werkplaats
  • 1 fles = 1 boom
  • 100% recyclebaar
  • Modulair ontwerp met veel handige functionaliteiten
  • Vaatwasserbestendig

Een fles van suikerriet

Ook draagt de BE O bottle bij aan een circulaire economie. We gebruiken namelijk reststromen van de suikerriet plant. Dat zit zo: suikerriet wordt verbouwd voor de productie van rietsuiker. Hierbij komen twee reststromen vrij die wij weer goed kunnen gebruiken: suikersap en melasse. Daar maken we het materiaal van voor onze BE O bottle.

Hoe we dat precies doen? Bekijk de video hieronder.

 

Strak en functioneel design

We denken goed na over onze materialen, en ook over het design. De fles heeft de vorm van de suikerriet plant en er zitten allerlei handige features in het design verwerkt, waardoor je de BE O bottle makkelijk kan meenemen, schoonmaken en opbergen. Een handig product voor in het kerstpakket!

BE-O-bottle-rood-waterfles-bedrukt-relatiegeschenk-ASN-Bank
BE-O-bottle-oranje-waterfles-bedrukt-relatiegeschenk-Rabobank
BE-O-bottle-zwart-waterfles-bedrukt-relatiegeschenk-HAN
BE-O-bottle-purple-waterfles-bedrukt-relatiegeschenk-Milka
BE-O-bottle-blauw-waterfles-bedrukt-relatiegeschenk-Intel
BE-O-bottle-green-waterfles-bedrukt-relatiegeschenk-CityBootcamp

BE O bottle bedrukken

Een duurzaam relatiegeschenk wordt nog beter als daar jouw logo of boodschap op prijkt. Bedrukken op de dop en op de onderkant kan vanaf 40 stuks, een uniek label vanaf 250 stuks. De flessen worden in Nederland geproduceerd en uit voorraad geleverd.

Levertijd onbedrukte flessen: 1 werkdag
Levertijd bedrukte flessen: 10 werkdagen

Geef iets extra’s

Met bedrukte BE O bottles geef je een duurzaam kerstcadeau en ook nog iets extra’s: voor elke fles die je koopt, planten wij een boom. Een boom neemt meer dan 15kg CO2 op per jaar, genoeg om je mobiel voor 20 jaar op te laden!

Meer weten over ons bomen-plant-plan? Dat lees je hier.

Vraag een proefdruk aan

Gratis een proefdruk ontvangen? Vul het formulier in en ontvang binnen één werkdag een gepersonaliseerde proefdruk, inclusief offerte.

Liever even bellen?
Dat kan natuurlijk ook: 024-203 00 24

Samen met eerlijke informatie kunnen we samen zorgen voor een duurzamere wereld. BE O Lifestyle helpt jou om duurzaam bezig te zijn met wekelijkse tips/tricks en weetjes over vrijwel álles. In onze blogs duiken we graag wat dieper in op een onderwerp. Hou je van dagelijkse, korte, handige tips? We got you, volg ons op Instagram en verrijk je kennis over duurzaam leven. Want met de juiste kennis kan jij écht heel duurzaam handelen, zonder je lifestyle over hoop te gooien.

Deel dit bericht