BE O mug gebruik & onderhoud

De BE O mug is een herbruikbare koffiebeker gemaakt van gebruikte plantaardige oliën en is 100% recyclebaar. Hierdoor heeft hij een minimale CO2-voetafdruk. De elegante beker is ideaal voor naast de koffieautomaat op kantoor. De beker is stapelbaar en vaatwasserbestendig.

Ben je, om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden? Mail ons via info@beolifestyle.com en wij helpen je graag!

Afmetingen

De BE O mug wordt net als de BE O cup en BE O bottle geproduceerd in Nederland, lekker dicht bij huis! De BE O mug is net als de BE O cup ontworpen door Nienke Schilder in Nijmegen. De beker is 7,7 cm lang, 7,6 cm op zijn aller breedst en weegt ongeveer 40 gram. Al onze producten zijn helemaal veilig voor jouw gezondheid. Meer hierover vind je op deze pagina: Safest materials. De eerste BE O mug is verkrijgbaar is vier verschillende kleuren.

Belangrijke instructies

Reinig de BE O mug voor het eerste gebruik met water en zeep. De BE O mug is voor zowel koude- als warme dranken zoals koffie en thee.

Let op!

  • Wees voorzichtig wanneer de BE O mug is gevuld met warme drank.
  • Laat kinderen de beker niet zonder toezicht gebruiken wanneer deze gevuld is met warme drank.

Schoonmaken en verzorgen

De BE O mug is schoon te maken in de vaatwasser. Aan te raden is om deze in het bovenste rekje van de vaatwasser te plaatsen. Daarnaast is ze ook gemakkelijk af te wassen met de hand. Reinig de mug na ieder gebruik, zo voorkom je ook dat de geur van de koffie in de beker blijft hangen.