De BE O bottle, gemaakt van planten
Jouw duurzame relatiegeschenk

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, inclusief gratis digitale proefdruk.

Vergeet plastic, ga voor planten!

Wij maken alledaagse lifestyle producten van planten. Onze missie? Met duurzame producten écht impact maken op het klimaat. Daarom is alles dat we maken 100% recyclebaar en plantaardig. En handig en stijlvol! BE O Lifestyle producten hebben een strakke vormgeving, handige features en worden gemaakt in Nederland.

Ook bijdragen aan een duurzame toekomst? Kies de BE O bottle als relatiegeschenk. Onze plantaardige fles personaliseren we graag met jouw logo, boodschap en naam.

Dit is de BE O bottle

Fun fact: de BE O bottle maken we van suikerriet. Deze plant neemt tijdens de groei meer CO2 op dan tijdens de productie van onze fles wordt uitgestoten. Klimaatpositief dus! Daarnaast heeft de recyclebare bottle een praktisch design, waardoor je ‘m makkelijk kunt meenemen, schoonmaken en opbergen.

  • Gemaakt van suikerriet
  • Gemaakt in Nederland
  • Geassembleerd op een sociale werkplaats
  • 100% recyclebaar
  • Vaatwasserbestendig
  • Geschikt voor kraanwater en meer drankjes
  • 500ml / 17oz
  • BPA-vrij

BE O bottle bedrukken

De BE O bottles personaliseren we graag voor je. Vanaf 40 stuks bedrukken we ze met jouw logo of boodschap. Het label om de fles personaliseren we vanaf 250 stuks. Wil je iedere fles met een andere naam bedrukken? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat iedereen kan drinken uit zijn of haar personalised bottle.

De flessen worden in Nederland gemaakt en uit voorraad geleverd. Bedrukte flessen leveren we binnen 10 werkdagen, onbedrukte bottles binnen één werkdag.

Niet snel genoeg? Bel ons even op 024 – 203 00 24 om te kijken of we een recordtijd voor je kunnen zetten!

Mockcup wit bijgewerkt
Mockup rood bijgewerkt
Mockcup oranje bijgewerkt
Mockcup zwart bijgewerkt
Mockcup paars bijgewerkt
Mockcup blauw bijgwerkt
Mockcup groen bijgewerkt

Bedrukken met logo

Personaliseer de BE O bottle met jouw logo en slogan. We kunnen de fles bedrukken op de dop en op het onderste gedeelte van de bottle. Ook op het label is er ruimte voor jouw boodschap.

Mockup paars 360 bijgewerkt
Mockup blauw 360 bijgewerkt
Mockup groen 360 bijgewerkt
Mockup zwart 360 bijgewerkt
Mockcup oranje 360 bijgewerkt
mockup rood 360 bijgewerkt
Mockup wit 360 bijgewerkt

Op naam en 360° bedrukken

Naast de standaard logo- en slogan-opties, bedrukken we de BE O bottle ook 360° rondom én op naam. Zo kun je elke relatie en collega een fles met zijn of haar naam cadeau geven. Het perfecte persoonlijke én duurzame relatiegeschenk!

Een duurzaam relatiegeschenk

Met bedrukte BE O bottles draagt jouw organisatie direct bij aan een klimaatpositieve toekomst. Je kiest voor planten (in plaats van plastic).

Gratis digitale proefdruk aanvragen

Gratis een digitale proefdruk ontvangen? Vul het formulier in en ontvang binnen één werkdag een gepersonaliseerde digitale proefdruk van de BE O bottle, inclusief offerte.

Liever even bellen?
Dat kan natuurlijk ook: 024-203 00 24

Hoe kunnen we je verder helpen?