De assemblage van jouw BE O bottle
bij BlueView

We houden graag nauw contact met de partijen en producenten met wie we samenwerken! Dit keer gaan we langs in onze eigen stad, Nijmegen, waar een gemotiveerd team van de sociale werkplaats BlueView samenwerkt om onze BE O bottle te assembleren. Lees hieronder hoe dat in zijn werk gaat.

Bij BlueView worden alle onderdelen aangeleverd om de BE O bottle in elkaar te zetten en deze te verpakken in onze FSC-gecertificeerde dozen. De BE O bottle bestaat uit 5 onderdelen: de onderkant, de bovenkant, de dop, de middenring en de dopring.

De BE O bottle en de dozen worden door meerdere werknemers in een team in elkaar gezet. Allereerst wordt de doos met papiertape aan de onderkant dichtgeplakt, zodat deze gereed is om in te pakken.

Vervolgens wordt de middenring op de bovenkant van de BE O bottle geplaatst. Dit zorgt voor een lekvrije drinkervaring en is tevens een stijlelement van onze hippe drinkfles!

Hierna kan de bovenkant stevig op de onderkant worden gedraaid. De fles begint nu al aardig zijn vorm te krijgen!

Voor een nog betere, lekvrije drinkervaring wordt er vervolgens een dopring in de dop geplaatst.

De fles wordt vervolgens gekroond met de dop, die ervoor zorgt dat de fles de vorm krijgt van schuin afgesneden suikerriet!

BE O bottle doos vouwen en tapen
Middenring plaatsen
Boven en onderkant op elkaar
Dopring plaatsen
Dop plaatsen
BE O Lifestyle label
BE O Lifestyle label

De fles krijgt zijn laatste finishing touch met ons nieuwe label, gemaakt van PaperWise (papier van landbouwafval). Het label wordt zorgvuldig om de doplus gevouwen.

Om retailers een handje te helpen wordt er vervolgens een barcode op elk productlabel geplakt.

En dan zijn de BE O bottles klaar voor verzending! Ze worden in de dozen verpakt.

BE O bottles in doos

Ken je al onze producten al?

Deel dit bericht