Gratis standaard bedrukking

Bestel jij voor 31 december 2022 minimaal 250 BE O cups of BE O bottles dan krijg je de standaard bedrukking gratis.

Kies voor een gepersonaliseerd kerstgeschenk met impact

Met kerst wil jij goed doen. Niet alleen voor jezelf maar ook naar je partners en collega’s. Door de BE O bottle en/of BE O cup toe te voegen in je (duurzaam) kerstpakket kun jij een positieve impact maken. Beide producten zijn ontworpen & gemaakt in Nederland, besparen CO2 en zijn 100% recyclebaar in de huidige recycle-stromen. Zo kunnen je partners en collega’s op elke moment van de dag bijdragen aan een betere wereld.

Kerst aanbieding: BE O Lifestyle producten nu gratis te personaliseren met jouw logo. 

Gratis standaard bedrukking

Wanneer je voor 31 december 2022 BE O bottles of BE O cups bij ons bestelt, worden deze duurzame producten gratis voorzien van jouw logo of gekozen bedrukking. De actie geldt bij een minimale afname van 250 BE O bottles of BE O cups.

Beschikbare kleuren

Onze herbruikbare koffiebeker, de BE O cup is beschikbaar in 3 verschillende kleuren. De BE O bottle, gemaakt van de reststromen van suikerriet is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

Maak maatschappelijke impact!

Onze producten worden geassembleerd bij BlueView, Nijmegen. Een sociale werkplaats, waar een groep gemotiveerde mensen samenwerkt om ons product klaar te maken voor verzending. Samen met jullie maken we zo Nederland socialer en mooier.

BE O bottles in doos
X.XXX CO2e

Onze beloften:

Made from plants
Assembled with care
Dutch product
Durable & recyclable
Productlabel van de BE O Lifestyle producten gemaakt van Paperwise FSC papier
Verzenddoos BE O Lifestyle
Verzenddoos BE O Lifestyle

Verpakkingen

Voeg jij de BE O bottle of BE O cup toe aan jouw (duurzame) kerstpakket? Dan ontvang je de BE O lifestyle producten met een product label gemaakt van PaperWise (papier van landbouwafval) in onze dozen die zijn gemaakt van gerecycled karton met een FSC® certificaat. Om geen onnodige hoeveelheid dozen te verbruiken, worden de producten het gehele traject in dezelfde doos verpakt.

Wil je de bedrukte BE O bottles en/of BE O cups binnen hebben voor de kerst? Bestel dan vóór 7 december!

Gratis digitale proefdruk aanvragen

Gratis een digitale proefdruk ontvangen? Vul het formulier in en ontvang binnen één werkdag een gepersonaliseerde digitale proefdruk inclusief offerte.

Liever even bellen?
Dat kan natuurlijk ook: 024-203 00 24

Deel dit bericht