Terugblikken op 2020

En vooruit kijken naar 2021

Het jaar 2020 komt ten einde en het was er eentje voor in de boeken! Voor sommigen negatief, voor sommigen positief. Wíj kijken graag met een positieve blik terug op de stappen die we in 2020 hebben kunnen zetten bij BE O Lifestyle. 

 

We behaalden de mijlpaal met 5 nullen

Vroeg in 2020 wisten we samen met vele bedrijven en personen een geweldige mijlpaal neer te zetten! De teller van het aantal BE O bottles in gebruik passeerde de 100.000. We zijn hier ontzettend trots op en erg dankbaar voor. Het was een moment waarbij (weer) bevestigd werd dat er heel veel mensen zijn die in ons geloven en samen voor dezelfde missie staan.

 

Het einde van de zomer bracht nieuwe helden

Ons team breidde zich uit met nieuwe helden, een mix van nieuwe functies en de aanvulling van frisse stagiairs. In augustus waren we nog met 5, nu zijn we met 10! En met team bedoelen we ook écht een team. Samen werken we hard richting dezelfde doelen, hebben we respect voor elkaar, vragen we aan elkaar hoe het gaat én steken we de draak met elkaar. If you can laugh together, you can work together.

 

Met de bladval kwam de switch naar BE O Lifestyle

Nog kort geleden werd er afscheid genomen van onze oude bedrijfsnaam, ‘BE O bottle’. We bliezen nieuw leven in met een nieuwe, frisse en breder inzetbare naam. BE O Lifestyle werd op de map gezet. Een naam met nieuwe intenties, waar het verder gaat dan alleen onze drinkfles. Met BE O Lifestyle zijn we onderweg naar een merk dat staat voor een bewuste levensstijl met gebruik van plantaardige producten die bijdragen aan een beter klimaat. De BE O bottle is hier onze pionier maar zal in de nabije toekomst bijgestaan worden door nieuwe producten in de BE O Lifestyle lijn.

 

En rolden we kleurrijk uit in Nederland

Intussen ligt de BE O bottle in meer dan 60 winkels door Nederland. Voor iedereen is de bottle hier te zien (zodra de winkels weer opengaan) in 4 verschillende kleuren. We introduceerden 2 nieuwe kleuren, de Amethyst Purple en Jade Green vergezellen de originele witte en zwarte varianten in de schappen.

 

Een kleine vooruitblik

Met de stappen die in 2020 zijn gezet zijn we klaar voor een nieuw jaar met positiviteit en groei. We kunnen bijvoorbeeld verklappen dat ons tweede product in 2021 komt! Én ons derde product zit in de vroege fase van ontwerp…

 

Samen met eerlijke informatie kunnen we samen zorgen voor een duurzamere wereld. BE O Lifestyle helpt jou om duurzaam bezig te zijn met wekelijkse tips/tricks en weetjes over vrijwel álles. In onze blogs duiken we graag wat dieper in op een onderwerp. Hou je van dagelijkse, korte, handige tips? We got you, volg ons op Instagram en verrijk je kennis over duurzaam leven. Want met de juiste kennis kan jij écht heel duurzaam handelen, zonder je lifestyle over hoop te gooien.

Wil jij een onderwerp terug zien in onze blogs? Stuur een mail naar rob.huttinga@beobottle.com

Benieuwd naar hoe wij ons inzetten tegen het gebruik van plastic? Lees hier onze missie.

Deel dit bericht